Nederlands Vakantiehuisje katwijk English Beach house for rent German Katwijk aan Zee
facebook Vakantiehuisje katwijk twitter Strandbungalow katwijk youtube Overnachten op strand
52 graden Noord

GASTENBOEK

Strandvakantie Katwijk

Vlag DU
Lena C.
ich weiß es nicht, man sagt es halt:
Ich bin Lena und ne süße Maus, wohnte scho mal hier in einem Haus!
Es war alles super sauber, besser war nur euer Gouda...

Küsschen aufs Nüsschen
09-08-17
Vlag NL
Angelica Bos
Wat een leuk huisje! Heerlijke hangmat erbij en lekker ontbeten aan de picknicktafel. Rustig strand ervoor ... heerlijk wakker worden met dit uitzicht zeg!! We hebben een heerlijk week gehad :)
17-09-16
Vlag NL
wilma kalkman
De afgelopen jaren altijd een strandhuisje gehuurd aan de andere kant van de boulevard. Dit jaar voor het eerst bij jullie... Leuke strandhuisjes, gezellig en compleet ingericht. Ook fijn dat er buiten een picknicktafel staat! Paal 14 hebben we gebruikt voor ons ontbijtje op zondagochtend en \'s avonds met z\'n zessen weer terug en lekker gegeten bij jullie. Een super gezellige en relaxte sfeer en leuke bediening! Jullie hebben er voor gezorgd dat we een mooie herinnering over houden aan deze dagen. En als we dus mogen kiezen, komen we graag weer terug bij jullie!
14-09-16
Vlag NL
van der Rijk
Wij hebben een heerlijke week bij jullie gehad. Het eten in het paviljoen is heerlijk en in het huisje kom je echt tot rust, precies wat wij nodig hadden. Wij gaan het zeker bij vrienden en familie aanbevelen. Heel erg bedankt en tot de volgende keer!
02-08-16
Vlag DU
Vielen Dank für den tollen Urlaub. Super tollen Service im Paal 14 Pavillion. Wir kommen gerne wieder. Schöne Grüße an das Paal 14 Team.

Lg Fam. Möller
28-07-16